TwitterFacebookLinkedIn

Adviseur Huisvesting en Vastgoed - 28-36 uur - Oploo

 

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen bieden ruim 1000 medewerkers begeleiding, verzorging en ondersteuning aan zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. Onze woon- en werkgemeenschappen vormen een hechte plek waar iedereen ertoe doet. Op basis van onze antroposofische mensvisie bevorderen we het welzijn en de ontwikkeling van onze bewoners en medewerkers. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. De gezamenlijkheid is voelbaar op de locaties en daar zijn we trots op.

Wij zijn op zoek naar een adviseur met passie voor zijn vak en die wil gaan voor een fijne woonomgeving en passende huisvesting voor onze bewoners. De komende jaren staan we voor een flinke veranderopgave. Zowel door functionele aanpassingen in bestaande huisvesting als ontwikkelingen van vastgoed op onze locaties. Als basis hiervoor is een Strategisch Vastgoed Plan (SVP) opgesteld. Als Adviseur Huisvesting en Vastgoed lever je een belangrijke bijdrage aan de vertaling van dit SVP naar een uitvoeringsplan en een uitvoeringsprogramma. Je draagt zorg voor het (laten) opstellen van het programma van eisen, bewaakt en adviseert over de inhoudelijke doelstellingen en budgettaire kaders van de projecten. Hierbij werk je nadrukkelijk samen met de verhurende partijen (waaronder de Vastgoed BV, die een groot deel van het vastgoed bezit) en behartigt daarbij de belangen van de zorg.

Als Adviseur Huisvesting en Vastgoed werk je vanuit de afdeling Huisvesting & Facilitair. Van daaruit ben je betrokken bij al onze locaties. Je adviseert en ondersteunt directie en management op het gebied van huisvesting en vastgoed. Je initieert of levert een bijdrage aan de opstelling van businesscases en haalbaarheidsonderzoeken. Waar nodig ondersteun je in- en externe collega's tijdens de ontwikkel- en uitvoeringsfasen van het project. Verder behartig je de belangen van DeSeizoenen als zorgorganisatie in de communicatie met de eigenaren van het vastgoed dat door DeSeizoenen van deze partijen wordt gehuurd. Tenslotte heb je met zowel de gebruikers als eigenaren contact over diverse huisvestingsthema’s.

Jij beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van (zorg)vastgoed. Je beschikt over de benodigde kennis van wet- en regelgeving op het gebied van huisvesting en zorg en bent bekend met ontwikkelingen en financiering binnen de zorg. Naast de benodigde vakkennis beschik je over goede communicatieve en adviesvaardigheden, je bent volhardend en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.

Wij bieden een uitdagende functie met een fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (CAO Gehandicaptenzorg FWG 65) en een vaste eindejaarsuitkering. Aanstelling is in eerste instantie voor de duur van één jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Meer info?

Heb je vragen of wil je meer informatie, neem dan contact op met Marco Mieras, directeur/bestuurder, via 06-20609887 of met Maarten Kuipers, Manager Huisvesting & Facilitair, via 06-82941599 (vanaf 22 augustus bereikbaar).

Je kunt tot en met 11 september 2022 solliciteren door je motivatiebrief en cv te uploaden.

Op 15 september vinden de kennismakingsgesprekken plaats. Vervolggesprekken staan gepland op 22 september.

Interne kandidaten kunnen via MijnSeizoenen reageren. Nieuwe kandidaten solliciteren via Werkenbij DeSeizoenen.