TwitterFacebookLinkedIn

Arts VG - 24-36 uur - locatie Bronlaak in Oploo

 

DeSeizoenen

Binnenkort gaat een van onze Artsen VG met pensioen, daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste Arts VG, die ons team wil komen versterken, vanaf 24 uur per week.

Wie zijn wij?

Aangenaam, wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. De antroposofische mensvisie staat bij ons centraal, we geloven dat elk mens eigen talenten en mogelijkheden heeft.

Onze locaties zijn unieke woon- werkgemeenschappen, waar mensen samen wonen, werken en leven. Je voelt op de locaties de saamhorigheid. Iedereen draagt zijn steentje bij aan de gemeenschap en levert een waardevolle bijdrage. Of je er nu woont of werkt: je doet ertoe, je bent van waarde. In zo’n warme, veilige gemeenschap waar je je gezien kunt voelen, kun je tot ontwikkeling komen.

Je functie wordt uitgevoerd vanuit de locatie Bronlaak in Oploo bij Boxmeer, schitterend gelegen in een rustig, bosrijk gebied, maar daarnaast heb je maandelijks een dag medische consulten en multidisciplinair overleg op de locaties Gennep in Eindhoven, Elivagar in Roggel en De Corisberg in Heerlen.

Wat ga je doen?

Als Arts VG ben je werkzaam voor zowel intramuraal wonende bewoners, als ook voor aan de organisatie verbonden cliënten die zelfstandig wonen. Je verleent medische- en preventieve zorg aan bewoners, diagnosticeert, overlegt en verwijst door naar externe (medisch) specialisten. Je bent verantwoordelijk voor het medische deel van het zorgplan en adviseert bewoners, wettelijke vertegenwoordigers en medewerkers op medisch gebied en neemt samen met begeleiders en gedragswetenschappers besluiten in het kader van de wet zorg en dwang.

Je draagt verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het medisch beleid van DeSeizoenen en vervult een voortrekkersrol in je vakgebied. Je geeft inhoudelijk vorm aan een (antroposofisch) behandelklimaat. Je werkt hiervoor intensief samen met verschillende disciplines waaronder begeleiders, gedragswetenschappers, andere artsen en medische diensten (verpleegkundigen en paramedici) en het management. Je neemt deel aan de telefonische consultatiedienst in de avonden, nachten en in het weekend.

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt de opleiding tot Arts verstandelijk gehandicapten afgerond en staat in het BIG register als Arts VG
  • Je hebt de opleiding tot antroposofische arts afgerond of je hebt interesse in de antroposofie en bent bereid om de opleiding tot antroposofische arts te volgen.
  • Je houdt van samenwerken en ziet jezelf als een verbinder die in staat is om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeken te onderzoeken en te behandelen.
  • Je voelt je professioneel verantwoordelijk op het medisch gebied.
  • Je bent positief ingesteld en initiatiefrijk.
  • Je bent communicatief vaardig.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie voor 24 - 36 uur per week, in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. De functie is conform CAO Gehandicaptenzorg gewaardeerd in FWG 75 (tussen €5.487,- en €8.438,-) op basis van een fulltime dienstverband.

Verder bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering, bedrijfsfitness met korting en een collectieve zorgverzekering.

Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving.

Meer weten?

Wanneer je na het lezen van deze vacature interesse hebt gekregen, kan je voor meer informatie contact opnemen met Marco Mieras, algemeen directeur van DeSeizoenen, telefoonnummer 06-20 60 98 87

Interne kandidaten kunnen via MijnSeizoenen reageren. Nieuwe kandidaten solliciteren via Werkenbij DeSeizoenen.