TwitterFacebookLinkedIn

Begeleider Diverse Arbeidspercentages Overkempe Olst

 

Aangenaam,
Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. 

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken. Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt. 

Jouw nieuwe job begint op één van onze locaties op Overkempe in Olst. Je begeleidt cliënten met een verstandelijke en/ of  lichamelijke beperking.  

Als begeleider werk je dus met onze bewoners die op verschillende vlakken ondersteuning nodig hebben. In overleg bepalen we samen waar je voorkeuren liggen en op welke locatie je het beste aan de slag zou kunnen gaan.

Jij weet van aanpakken en deinst er niet voor terug om aan de slag te gaan met onze doelgroep en beschouwt dat zelfs als een uitdaging. Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om voor onze bewoners elke keer het beste uit de dag te halen. Een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn is wenselijk. Zij instromers met een achtergrond binnen Zorg en Welzijn worden uiteraard ook van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden je een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 30/35/40/45 afhankelijk van opleiding, ervaring en doelgroep waar je mee komt te werken. Bij gebleken geschiktheid krijg je uiteraard  een contract voor onbepaalde tijd. Verder bieden we je goede opleidingsmogelijkheden en uitstekende  arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met clustermanager José Zweering (06 – 57 88 73 85) of Monique Tromp (06 - 46 14 49 16).