TwitterFacebookLinkedIn

begeleider- 24 uur- Verdandi Loenen

 

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Verdandi

Woon-werkgemeenschap Verdandi bestaat uit twee locaties, De Groote Modderkolk in Loenen (gld) en Helios in Zutphen. Bovendien de creatieve werkplaats, ’t Atelier, in Loenen.

Verdandi biedt zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons zijn de mogelijkheden van de bewoner leidend, niet zijn of haar beperking.

De Groote Modderkolk is een levendig open erf waar veel bezoekers komen. Er wonen op deze locatie tien jong volwassenen met een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Als begeleider ondersteun je onze cliënten in verschillende levensfasen, individueel en als groep in het woonhuis. Er wordt gewerkt volgens de triple-C methodiek. Bij een aantal cliënten ondersteun je als begeleider ook bij ADL zorg.

Wij zijn op zoek naar een Begeleider voor gemiddeld 24 uur per week.

Jij hebt het talent om aan te sluiten bij mensen met een verstandelijke beperking en die  te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. De bewoners laten divers gedrag zien, kennis en ervaring met autisme is een pré. Structuur en voorspelbaarheid aanbrengen in de dag en stevig in je schoenen staan is een voorwaarde. Daarnaast heb je een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn op minimaal niveau 4

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en door waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. De functie is conform CAO GHZ ingeschaald in FWG 40. Verder bieden we je goede arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuikering. De functie is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie deze om te zetten naar onbepaalde tijd.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Sascha Dolleman (06 – 57735531) voor meer informatie.

Interne kandidaten kunnen via MijnSeizoenen reageren. Nieuwe kandidaten solliciteren via Werkenbij DeSeizoenen.