TwitterFacebookLinkedIn

Gedragskundige - 15-18 uur per week - Overkempe Olst

 

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst ondersteunt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken. Met oog voor ieders talent en uitdaging bieden we een zinvolle invulling van de dag. Terwijl  het ritme van de seizoenen onze werkzaamheden bepaalt. 

Jouw nieuwe job begint op onze locatie Overkempe in Olst. 

Je gaat intensief samenwerken met verschillende disciplines, waarbij jij een consulterende en verbindende rol hebt richting verschillende teams. Je bent eindverantwoordelijk voor het ondersteuningsplan van de cliënt en je zet heldere lijnen uit voor het begeleiden van de cliënten op basis van je deskundigheid. Je draagt zorg voor de procesbegeleiding rondom de (meer) zorg en bent betrokken bij individuele casuïstiek, diagnostiek en eventuele behandeling. Je maakt deel uit van het behandelteam van Overkempe (artsen en gedragskundigen) en werkt nauw samen met het locatieteam van Overkempe (clustermanagers en locatiedirecteur).

Wat vragen wij van jou?

Een passende opleiding op WO-niveau als orthopedagoog of psycholoog aangevuld met de aantekening diagnostiek en soortgelijke werkervaring. Verder ben je een zelfstandige professional die de verbinding aangaat met de teams en open staat voor onze antroposofische mensvisie.

Je bent deskundig op inhoud en proces en weet een mooie goede combinatie te maken tussen het inhoudelijke zorgproces en de bedrijfsbelangen van Overkempe.

Kortom, we zoeken een ‘allround expert’ die kundig handelt en adviseert.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie in een inspirerende en waarden gedreven organisatie. Een verantwoordelijke functie waarin je veel verschillende talenten kwijt kunt en die je ook de mogelijkheid biedt voor persoonlijke ontwikkeling o.a. door het ontwikkelplatform Goodhabitz. Je treft een fijne werksfeer en betrokken collega’s in een prachtige werkomgeving. De functie is conform CAO GHZ gewaardeerd in FWG 65. Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd. Verder bieden we je uitstekende arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan met locatiedirecteur Ronald van Aalten 06- 15 95 44 22

Interne kandidaten kunnen via MijnSeizoenen reageren. Nieuwe kandidaten solliciteren via Werkenbij DeSeizoenen.