TwitterFacebookLinkedIn

Vakantiekracht huishoudelijk medewerker - Overkempe te Olst

 

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Overkempe

Overkempe in Olst helpt 136 volwassenen met een verstandelijke beperking om zich naar vol vermogen te ontplooien. We zijn een hechte cultuur-, woon- en werkgemeenschap waar iedereen ertoe doet.  Bewoners en medewerkers ontwikkelen zich door elkaar te ontmoeten in samen leven, samen wonen en samen werken.

Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in gehandicaptenzorg, waar jij als vakantiekracht in de schoonmaak van onschatbare waarde bent? Dan kun je direct aan de slag op onze locatie Overkempe te Olst.

Als vakantiekracht maak je schoon in woonhuizen, werkgebieden en kantoren. Je levert hiermee een bijdrage aan een fijne leefomgeving van bewoners en medewerkers. Een ontmoeting met bewoners maakt het werken extra leuk.

Wij vragen

  • Je bent minimaal 17 jaar:
  • Je bent beschikbaar in de periode juni t/m september (nader overeen te komen). 

Wij bieden 

  • Het aantal uren en werktijden zijn in overleg. We werken tussen 09:00 en 20:00 uur';
  • Inschaling CAO GHZ FWG15 met een start brutoloon van €10,60 afhankelijk van ervaring. 

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met de Coördinator Facilitaire diensten Christel van Boxtel op telefoonnummer 0485 - 388900 voor meer informatie.

Interne kandidaten kunnen via MijnSeizoenen reageren. Nieuwe kandidaten solliciteren via Werkenbij DeSeizoenen.