TwitterFacebookLinkedIn

Persoonlijk begeleider - 24 uur - Corisberg

 

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo’n 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

Corisberg

De Corisberg is een kleinschalige woon- en werkgemeenschap. Mensen met een verstandelijke beperking vinden hier een veilige, vertrouwde woonomgeving en een zinvolle werkplek. De Corisberg in Heerlen bestaat uit een boerderij, Hoeve Corisberg en vier woonhuizen. Verder is er nog een woonhuis in Kerkrade.

Jouw nieuwe job

Als persoonlijk begeleider coördineer en organiseer je de zorg voor een aantal  cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het ondersteuningsplan en je bewaakt namens het team de zorginhoud. Je bent ‘de schakel’ tussen gedragskundige, collega’s en wettelijk vertegenwoordigers. 

We werken vanuit de antroposofische inspiratie waarbij de waarden gelijkwaardigheid, dienstbaarheid en tegenwoordigheid van geest centraal staan. Wij denken daarbij in mogelijkheden, niet in beperkingen!

Jij steekt graag je handen uit de mouwen en vindt het heerlijk om, samen met je collega’s, voor je bewoner van elke dag iets moois te maken. Je ziet het als uitdaging om met soms ingewikkelde cliënten om te gaan. Je bent goed in staat om af te stemmen op de menselijke behoeften van deze cliënten. Dit op basis van je zorgopleiding op HBO niveau en je werkervaring met cliënten die extra aandacht nodig hebben. Je kunt bij indiensttreding een geldig VOG overleggen.

Wij bieden een uitdagende functie met een fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (FWG 45 CAO GHZ) en een vaste eindejaarsuitkering. Mooie cliënten waar je intensief contact mee hebt en werk in een unieke organisatie op een prachtige locatie. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. 

Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor één jaar met perspectief op een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Heb je interesse en wil je nog wat vragen voordat je solliciteert, bel dan gerust eens met Sanne Curvers op telefoonnummer 045-5412451 voor meer informatie.

Interne kandidaten kunnen via MijnSeizoenen reageren. Nieuwe kandidaten solliciteren via Werkenbij DeSeizoenen.